GUM Paroex 0.06% CHX hambapasta, 75ml

7,00 

GUM Paroex 0.06% CHX hambapasta, 75ml

Laos

GUM Paroex 0.06% CHX hambapasta, 75ml

GUM Paroex 0.06% CHX hambapasta, mis on välja töötatud professionaalseks hambakatu eemaldamiseks ja pikaajaliseks kaitseks igemeprobleemide vastu.

• Aitab vähendada hambakatu ladestumist
• Aitab rahustada tundlikke igemeid
• Aitab säilitada igemekudede tervist
• Aitab ennetada hambaauke ja remineraliseerib hambaemaili

Sobib ideaalselt periodontaalse ravi järgseks hooldusperioodiks või tundlike igemete varaste sümptomitega tegelemiseks. Soovitatakse ka ortodontiliste, implantaatide, täidiste või muude proteeside katu kontrolli all hoidmiseks.

KAHETOIMELINE HAMBAKATUVASTANE SÜSTEEM

Kloorheksidiindiglükonaadi (CHX) kui hambakatu tekkimise vastase toimeaine ja tsetüülpüridiinkloriidi (CPC) koostoimel on kauakestev võime rünnata tekkinud hambakattu ning ennetada seda põhjustavate bakterite ja toksiinide teket.GUM PAROEX 0,06% hambapasta koostises on ka E-vitamiin- efektiivne antioksüdant, mis aitab neutraliseerida igemekudesid ründavaid vabu radikaale; aaloe, mis toidab ja rahustab ärritunud suukudesid; provitamiin B5, mis elustab igemeid ja säilitab nende toonust. Fluoriid (1450ppm) – tagab tugeva ja terve hambaemaili.

GUM Paroex 0,06% CHX hambapasta ei sisalda anioonseid vahtu tekitavaid aineid (nagu nt naatriumlaurüülsulfaat), mis võivad ärritada igemeid, põhjustada suuõõne haavandeid või pärssida kloorheksidiini tõhusat toimet.

Kasutamisjuhised
Kandke hambapasta GUM Paroex pehmele hambaharjale ja harjake hambaid iga toidukorra järel või vähemalt kaks korda päevas 3 minutit. Maksimaalse toime saavutamiseks soovitatakse kasutada koos GUM Paroex suuloputusveega.

Koostisosade loetelu (Ingredients)
Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Isomalt, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Titanium Dioxide, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Methylparaben, Glycerin, Chlorhexidine Digluconate, Cetylpyridinium Chloride, Tocopherol, Sodium Benzoate, Limonene

Hoiatused ja ettevaatusabinõud
Sobib kasutamiseks ainult täiskasvanutele. Välispidiseks kasutamiseks. Mitte alla neelata. Mitte kasutada allergiate puhul toote koostisosade vastu (nt kloorheksidiin diglükonaat).

Säilitamistingimused
Säilitada toatemperatuuril.